Velkommen til Arctic Lavvo!

Vi kan tilpasse teltene våre etter dine behov!

Arctic Lavvo sin blogg!

 • Vinterens samlingsplass

  Vinterens samlingsplass

  Velkommen til Vinterens samlingsplass - en oase av ro og trygghet midt på den hvite vidda. Her kan du fiske, jakte, lese en bok, kjøre hund, fyre bål og nyte kaffen mens du ser solen sakte stige opp over fjellene. Livet her er fritt for store bekymringer og fullt av opplevelser som vil varme hjertet ditt i lang tid fremover.
  Les mer
 • Glamping

  Glamping

  Hva er Glamping, og hvorfor er det så populært?

  Glamping er et sammenslått ord av de to engelske ordene «glamorous camping». Det er en luksuriøs camping opplevelse!  Her er en kort tekst som introduserer deg til det nødvendige du trenger å vite for å starte med glamping.

  Les mer
 • Praktiske tips til bruk av lavvo!

  Praktiske tips til bruk av lavvo!

  Lavvo gir mange muligheter og passer alle typer friluftsliv. De er enkel og rask å sette opp samt tilpasset både for fyring med bål og ovn. Her er noen praktiske tips til bruk av lavvo.

  Les mer
 • ÁRRAN 360° - verdens største lavvo

  ÁRRAN 360° - verdens største lavvo

  Internasjonal storsatsning på samisk film. En enestående presentasjon av seks nyskapte 360-graders filmer laget av seks sentrale samiske kunstnere fra hele Sápmi. Et nyskapende aspekt ved ÁRRAN 360° er at filmene presenteres i en spesialbygget 10 meter høy lavvo som er utstyrt med en 360-graders skjerm designet for å vise filmverkene.
  Les mer
 • Reglene for overnatting i naturen

  Reglene for overnatting i naturen

  Mange trives ute på tur, noen har sine faste plasser mens andre liker å utforske nye områder. Uansett hvilken form for tur er det noen lover og regler du må følge. Her en en kjapp innføring.
  Les mer
 • Fjellvettreglene

  Fjellvettreglene

  Fjellvettreglene er enkle retningslinjer som kan bidra til å gjøre turen din i fjellet sikrere og mer behagelig.
  Les mer
 • Hva er et gamme telt?

  Hva er et gamme telt?

  Helårsteltet Venor Gamme er en videreutvikling av lavvo. Med inspirasjon fra den enkle formen til jordhytter er Venor Gamme et helårstelt med en solid konstruksjon.
  Les mer