Velkommen til Arctic Lavvo!

Vi kan tilpasse teltene våre etter dine behov!

Designet og produsert i Norge!

Arctic Lavvo AS

Produksjonsavdelingen vår ligger i Kautokeino, midt i hjertet av Sápmi.

Arctic Lavvo er en ledende norsk produsent av telt og lavvo! Våre telt er solide og holdbare, med løsninger som er unike i teltbransjen. Vi produserer i hovedsak etter kundens ordrer, noe som gjør at vi kan kundetilpasse etter dine ønsker og behov. Arctic Lavvo er en produksjonsbedrift innen industrisøm, og vi ble etablert i august 2016.

Arctic Lavvo er mest kjent for våre telt- og lavvoprodukter, med modeller som Venor Gamme og Venor Lavvo. I tillegg produserer vi flere andre lavvo-modeller, vi produserer Laika hundekløv og flere ulike modeller av teltsleder (snøscootersleder med telt på). Vi har også produksjon av småprodukter relatert til friluftsliv, utfører leieproduksjon for andre merkevarer, og gjør spesialproduksjon innen industrisøm, til blant annet private, havbruk og reiselivsnæringen.

I tillegg til egen produksjon, videreselger vi varer fra mange ulike kjente merkevarer. Vi kan nevne tilhengere fra Lorries og popuptelt, teltsleder, snøscootersleder og annet utstyr til snøscooter og ATV fra Otter Outdoors, i tilegg til flere andre merkevarer. Sjekk ut vårt produktutvalg i nettbutikken eller ring oss om du ikke finner det du leter etter. Vi bistår med det meste!

Vi skal gi deg høy kvalitet, en enestående kundeopplevelse og en helhetlig kundereise helt frem til du har tatt i bruk ditt nye produkt.

Vårt hovedmarked er i Norge, hvor vårt hovedfokus rettes mot jegere, fiskere og friluftslivsentusiaster, reiselivsnæringen, barnehager og skoler, reindriftsnæringen og forsvarssektoren med flere.

Produktene våre treffer bredt, og vi har hatt leveranser til 17 ulike land på kun 5 år.

Våre teltprodukter er brukt på ekspedisjoner på Sydpolen, Nordpolen og Svalbard. Våre teltprodukter brukes av forsvarssektoren, andre offentlige organisasjoner og av hjelpeorgansisasjoner. Våre teltprodukter brukes til alle årstider på vidda, på fjellet og ved kysten av reindriftsnæringen og av private friluftslivsentusiaster. Våre produkter brukes til servering, konserter, bryllup og historiefortelling. Våre produkter brukes til hverdag og fest, til "le for vær og vind" og til ekslusiv glamping. Noe vi er utrolig stolte over!

I tillegg til vår nettbutikk har vi utsalg i vårt produksjonslokale i Kautokeino. Vi har gratis utlevering av varer fra våre administrasjonslokaler i Alta og vi har en rekke forhandlere og samarbeidspartnere fordelt i Norden.

kjærlighet bak hver søm

Designet og produsert i Kautokeino

Unik sømkompetanse

Unik sømkompetanse

I produksjonen har vi erfaring gjennom tre tiår og flere med fagbrev i industrisøm. Vi har gjennomført en rekke FoU-prosjekter og kommet med innovative løsninger.
Enestående kvalitet

Enestående kvalitet

Alle våre egenproduserte teltduker består av bomull- og polysterblanding, sydd med dobbelsøm og råtebestandig og vannavvisende sytråd.
Samisk tradisjonsbærer

Samisk tradisjonsbærer

Våre lavvoer er etterkommere av lavvoene samene har brukt i flere generasjoner. Vi synes det er ekstra stas at en av våre eiere i Arctic Lavvo selv ble født i en lavvo i 1960.
Lang holdbarhet

Lang holdbarhet

Våre ambisjoner

Våre ambisjoner