Velkommen til Arctic Lavvo!

Vi kan tilpasse teltene våre etter dine behov!

Miljø og bærekraft

Hos Arctic Lavvo er vi alle opptatt av miljø og bærekraft, vi skal bidra på best mulig måte med å ta vare på vår felles naturarv! En del av tiltakene vi gjør for å hjelpe er for eksempel reparasjoner av telt- og lavvoproduker, panteordning på defekte telt og innbytteordning på Venor Lavvo og Venor Gamme.

Innbytteordning

Vi har en innbytteordning hvor vi tar imot alle størrelser av Venor Gamme, Venor Lavvo og Venor Tradisjonell Lavvo. For å få innbytte kreves dett at du kjøper et komplett nytt Venor-Produkt hos oss.

Ved innbytte vil vi gjøre en verdivurdering ut fra alder og slitasje, etter å ha gjennomgått produktet. Et estimat kan gis via telefon eller epost, men for at viskal kunne gi en nøyaktig innbyttesum må du sende produktet til oss. Vi avtaler innbyttesum med deg, og denne summen blir din rabatt på et nytt Venor-produkt.

Innbyttevaren sjekkes og eventuelt repareres, før vi selger den videre til nye kunder. bra for deg, bra for den nye kunden og bra for naturen vår! Ta kontakt for et uforpliktende verdivurdering av din brukte Venor Lavvo eller Venor Gamme!

Panteordning

Vi gir deg kr 1000,- i pant for ditt defekte telt/lavvo, ved kjøp av komplett ny Venor Gamme eller Venor Lavvo. Det har ingenting å si om det defekte teltet er fra oss eller andre produsenter.

Vi har fokus på miljø og bærekraft, og vil sikre at de ødelagte tekstilene blir tatt hånd om på rett måte. Selv om teltet ditt er defekt eller ødelagt og kanskje ikke har noe verdi for deg, så kan det ha en verdi for andre. Flere avfallsmiljøer jobber med muligheter for å gjenvinne fibrene fra brukte tekstiler. Gjenvinning kan brukes til å produsere isolasjon eller annet fibermaterial.

Dersom tekstilene ikke kan gjenbrukes, så sikrer vi at de ødelagte teltene blir tatt hånd om som rett type avfall. Vi anser våre produkter som bærekraftige med lang holdbarhet. i tillegg leverer vi produkter som gir en god folkehelse med fokus på økt friluftsliv.

Produksjon fra rester

For å ta vare på naturen og miljøet bruker vi mest mulig av råvarene fra vår lavvo- og gammeproduksjon. Selv det som vanligvis ikke kan brukes finner vi nytte i, for eksempel brukes rester fra produksjonen til å merke ting på lageret vårt