Velkommen til Arctic Lavvo!

Vi kan tilpasse teltene våre etter dine behov!

Verdens første lavvo med buedør?

Er dette verdens første lavvo med buedør?

 

I mars 2022 kom forespørselen, han ville ha en lavvo med en dør som var enkel å bruke. Samtidig måtte den tåle store påkjenninger fra vind og snø, løsningen var å lage den første lavvoen med buedør.

Buedør
Buedør brukes ofte av de som skal ha et telt der skal tåle ekstra hard belastning. Dørløsningen gjør at stormkanten går uavbrutt rundt hele teltet og dermed kan gjennomgå røft vær bedre enn telt som har glidelås som går helt ned til bakken. Aldri har vi sydd en lavvo med denne løsningen da buedør er designet for Venor Gamme.

Fra idé til produkt
«Tanken når jeg bestilte var at døra skulle være lett å få igjen. Også når lavvoen hadde stått med en del sne på. Videre en dør som var lett å åpne og lukke på dagen.»  - Richard

Vi kastet oss rundt og sydde den første lavvoen med buedør samt en ventil for bedre luftgjennomstrøm. I tillegg til dette ble et vindu plasser ved døren som kunden selv mener var «perfekt å slippe inn lys og et vindu mot naturen».

 

 

Overaskende funksjonelt
Påsken var generalprøven, og lavvoen fikk sin første test. «Dette fungerte utmerket hele påska. Døra var lett å åpne og vi brukte glidelåsen bare på natta. Med stang som spilte døra ut var dette en klar forbedring.» -Richard

Videre forteller Richard oss at døren tålte snøbelastningen den fikk med glans.

 

Takk Richard for en artig bestilling, tilbakemeldingen du gav oss og alle bildene. God tur videre og skitt fiske!