Velkommen til Arctic Lavvo!

Vi kan tilpasse teltene våre etter dine behov!

WILLYS TENT

WILLYS TENT

Spesialtilpasset teltslede med innerduk!


 

Teltsledeprosjektet skapte en mobil fjell-hybel som settes opp på under minuttet.

 

 

PopUp funksjonen mange har spekulert i.
PopUp funksjonene har eksistert i mange år, og vi i Arctic Lavvo har sett mange hjemmelagde konstruksjoner opp gjennom årene. Villy har selv produsert en slik slede uten store problemer. Denne gangen anskaffet han og to venner spesialbestilt slede fra Sverige etter egne spesifikasjoner, satt sammen teltkonstruksjonen selv og hyret oss i Arctic Lavvo til å spesialtilpasse ytter- og innerduk. 

 

 

En praktisk fjellhybel
Praktisk, komfortabelt og brukervennlig er stikkordene, Villy setter pris på de samme kvalitetene som oss i Arctic Lavvo.

- Meget praktisk fjellhybel, her er min versjon. Arctic Lavvo sydde duken til meg, meget fornøyd med deres arbeid. Har over 5 kvadratmeter disponibel plass, dobbeltsenga inkludert. Denne blir bruksvennlig.

 

 

I tillegg til å ha stor plass å boltre seg på har sleden isolert gulv og ferdig hull til isfiske slik at han kan fiske innenfra de dagene det er ruskvær.

- Gleder meg til å dra inn på vidda og hente noen stor-røyer.

 

 

Flere år med teltsledebruk
Villy har mange år med erfaring av slike teltsledekonstruksjoner. Tilbakemeldinger og erfaringer han har delt er verdt å ta med seg. Det nye WILLYS TENT svarte til forventningene, og Villy sin kommentar «Arctic Lavvo sydde både ytter- og innertelt til mitt sledetelt. De kan søm!» varmer en syerske sitt søm hjerte. Villy har valgt å varme opp teltsleden sin med rødspritbrenner, og det holder nok i massevis da han forteller at han har det «varmt og godt» på fjellet.  Ingen problem å holde 23 grader i teltet. Det er jo som i stua hjemme!

Luksus på 1-2-3
Mitt sledetelt settes opp på under minuttet. Fantastisk! Det er et skikkelig luksusliv. Mens jeg drikker morrakaffen kan jeg sitte på sengekanten i stillongsen, dra opp fisk til frokosten.

Inne i teltet er takhøyden 180 cm, mer enn nok god plass og komfort. Hele konstruksjonen er veldig stabil. 

 

 

Takk til Villy for et spennende prosjekt og bildene du gav oss. God tur videre og skitt fiske!