Velkommen til Arctic Lavvo!

Vi kan tilpasse teltene våre etter dine behov!

Venor Storlavvo

Dersom du har behov for å huse en større mengde personer, er Venor Storlavvo perfekt. Venor Storlavvo kan ikke bestilles i nettbutikken, men kontakt oss gjerne på telefon eller epost dersom du er interessert i disse.

Venor Storlavvo produseres i tre forskjellige størrelser, og du kan få sitteplasser helt opp til 100 personer. Lavvoen er beregnet for fast leirsted og egner seg meget godt til arrangementer i forbindelse med bryllup, jubileer, seminarer, reiseliv, matopplevelser, eventyrfortellinger samt intime konserter. Vi har tatt vare på det tradisjonelle preget, hvor du lett får en koselig og avslappende atmosfære for dine gjester.

Lavvoen kan innredes med benker og bord, paller med reinskinn på, sittestubber eller lignende. Det er ypperlig å bygge tregulv i lavvoen og vi tilpasser gjerne våre lavvoer hvis det er behov.

Som oppvarming kan du lage et grillsted i sentrum eller vi kan tilpasse med pipegjennomgang i duken slik at det er mulighet for å sette inn ovner. Mange bruker også annen elektrisk oppvarming ved behov.

Du kan velge mellom fargene naturhvit, beige og grønn.

Størrelse

Høyde

Diameter

Pris duk

Pris trestenger

Avlastningsring

50

5,2m

8,5m

55.890,-

21.790,-

3.690,-

80

6m

10m

78.590,-

38.990,-

3.690,-

100

7,4m

11m

87.890,-

46.690,-

3.690,-

Dersom du ønsker å bestille Venor Storavvo, kan du kontakte oss på epost eller telefon. Vi leverer komplette løsninger,  og setter sammen pakker som passer akkurat for deg /din bedrift.