Velkommen til Arctic Lavvo!

Vi kan tilpasse teltene våre etter dine behov!

Øk komfort i teltet med disse enkle rådene!

Øk komfort i teltet med disse enkle rådene!

Det er en god idé å tenke på komforten i teltet før du drar på tur, spesielt hvis du skal være der over flere dager. Her er noen enkle råd for å øke komforten i teltet ditt: 

  1. Bruk en god luftmadrass, feltseng eller sovepose. Dette vil gi deg en mer behagelig søvn og hjelpe deg å holde deg varm om natten.
  2. Velg et telt med god ventilasjon. Åpne teltdørene og vinduene om dagen for å slippe inn luft og lys, og unngå å koke i et varmt telt om sommeren.
  3. Bruk en god teltlykt eller hodelykt for å lese og lignende. Det er også greit med litt ekstra lys når mørket kommer. 
  4. Ta med deg et teltteppe eller et lite teppe å legge på bakken. Dette vil gi deg litt ekstra komfort og varme.
  5. Ha med deg et par ørepropper om du er en som sover lett. Dette vil hjelpe deg å sove bedre om natten og unngå å bli forstyrret av støy fra omgivelsene.
  6. Ta med deg et par sko eller tøfler å ha på deg inni teltet. Dette vil hjelpe deg å unngå å få kalde føtter om natten og gi deg litt ekstra komfort.
  7. Ta på deg et par varme sokker om natten for å holde føttene varme og behagelige mens du sover.
  8. Sørg for god ventilasjon for å unngå fuktighet og for å holde luften frisk om natten. 
  9. Velg rett plassering for teltet: Det er viktig å velge en god plassering for teltet ditt, slik at du unngår å sove på et vått eller ujevnt underlag. Det kan også være lurt å velge en plassering med god lufting dersom du skal være ute i varmt vær.
  10. Velg et godt liggeunderlag: Et godt liggeunderlag kan gjøre en stor forskjell for komforten i teltet. Velg en som gir god isolasjon mot bakken, reinskinn er vår favoritt.

God tur!