Velkommen til Arctic Lavvo!

Vi kan tilpasse teltene våre etter dine behov!

Forsvaret

Trenger Forsvaret nye lagstelt? 

Vi ønsker å utvikle og produsere nye santitet- og lagstelt for Forsvaret. Arctic Lavvo er en ledende norsk produsent av telt og lavvo med fokus på kvalitet, lang levetid og bærekraftige teltløsninger.

Forsvarene og de politiske miljøene i de nordiske landene er i beredskapsmodus grunnet urolighetene i verden med tanke Russlands invasjon av Ukraina. De nordiske landene ser nå viktigheten av å være selvforsynt og har mye større fokus på å gjøre sine innkjøp fra europeiske leverandører.

Vi har siden vår oppstart hatt sporadiske leveranser til det norske Forsvaret og har den siste perioden merket økt interesse både fra det norske Forsvaret og fra allierte land.

Vi har gode teltløsninger for å levere nye lagstelt mot forsvarssektoren og vi kan også tilby mobile vinterløsninger for leir og feltsykehus med våre teltsleder. I produksjonen har vi erfaring gjennom tre tiår og flere med fagbrev i industrisøm. Vi har gjennomført en rekke FoU-prosjekter og kommet med innovative løsninger og produkter. Vår utvikling gjøres i tett samarbeid med våre kunder, dette gjør at vi kan respondere raskt på ønsker fra markedet. 

Troms og Finnmark fylke og nordområdene i Sverige og Finland er satsningsområder for Forsvarene, med sine nære grenser mot Russland. Arctic Lavvo ligger strategisk til, midt i dette området, og kan på den måten samarbeide tett med forsvarssektorene for å finne teltløsninger som dekker soldatenes behov. Med vår umiddelbare nærhet og vår fleksible produksjon, skaper det også muligheter for at vi kan bistå forsvarssektorene med reparasjoner og andre oppdrag innenfor industrisøm.

Venor Gamme er et holdbart og selvbærende helårstelt med mulighet for dobbel duk. Nøye testet og forbedret gjennom 35 år. Teltet brukes blant annet av Polarinstituttet på Svalbard og i polområdene, det brukes av Statens Naturoppsyn og av enkelte avdelinger i Forsvaret. Teltet er også brukt på ekspedisjon til det som regnes som den mest avsidesliggende plassen i verden, Bouvetøya.

 

  • Innovative teltløsninger med premium kvalitet. Våre telt er solide og holdbare, med løsninger som er unike i teltbransjen. Vi produserer i hovedsak etter kundens ordrer, noe som gjør at vi kan kundetilpasse og vi slipper store lagerverdier av ferdige modeller.
  • Innovativt team med lang erfaring, kompetanse og gjennomføringsevne. I produksjonen har vi erfaring gjennom tre tiår og flere med fagbrev i industrisøm. Vi har gjennomført en rekke FoU-prosjekter og kommet med innovative løsninger og produkter. Vår utvikling gjøres i tett samarbeid med våre kunder, dette gjør at vi kan respondere raskt på ønsker fra markedet. Store FoU-kostnader er tatt og nye løsninger er kommersialisert. Vi har lagt grunnlaget for å høste gode resultater i årene som kommer.
  • Norsk produksjon. Ved å handle hos Arctic Lavvo vil du være med på å videreutvikle norsk produksjon av teltprodukter, og du vil bli kunde av et norsk produksjonsselskap med internasjonalt marked. Du vil være medvirkende til å beholde eksisterende og skape nye industriarbeidsplasser Finnmark.
  • Med naturen og bærekraft i fokus skaper vi produkter som varer, år etter år. For å unngå unødvendig avfall produserer vi telt på bestilling og utnytter restmaterialer til å produsere småprodukter.
  • Vår ambisjon er å lage solide og holdbare teltprodukter, og vi ønsker å trygge og styrke utstyrsparken til Forsvaret.

 

Vi kan produsere holdbare militærtelt for røff bruk!

 

 

Vi ønsker å styrke utstyrsparken til Forsvaret!
  • Vi ønsker å styrke utstyrsparken til Forsvaret!

Film fra 2021

Muligheter for Forsvaret ved å samhandle med Arctic Lavvo

Alt er mulig når vi gjør det sammen

Arctic Lavvo